Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Άγιος Αντρέας:"Θ'ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών και θα βγουν τα βδελυρά έθνη" - Οι ισλαμιστές;

Άγιος Αντρέας:"Θ'ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών και θα βγουν τα βδελυρά έθνη" - Οι ισλαμιστές;

Και λέει ο Άγιος Αντρέας ο δια Χριστόν σαλός: "Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών πού έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, πού είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπιστούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ’ οπου θά περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν."

Aν και δεν μπορούμε να δώσουμε ερμηνεία στα λεγόμενα του Αγίου είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε συμπέρασμα, υπάρχει μια ομοιότητα των "ρυπαρών" εθνών με τους ισλαμιστές εγκληματίες που σκοτώνουν με φριχτούς τρόπους κυρίως χριστιανούς.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved