Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Το συγκλονιστικό εύρημα της ελβετικής τράπεζας: Ο ευρωπαϊκος νοτος γονατίζει για να καλοπερνούν οι Γερμανοί!

Το συγκλονιστικό εύρημα της ελβετικής τράπεζας: Ο ευρωπαϊκος νοτος γονατίζει για να καλοπερνούν οι Γερμανοί!

ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η Julius Baer. Όταν οι αριθμοί μιλούν, οι αερόλόγοι σιωπούν. Αν αρθροίσετε τα ελλείμματα Ελλαδας, Ισπανίας, Ιταλίας κλπ, θα δειτε οτι κατέληξαν Απ’ ευθειας στις τσέπες γερμανων και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στην Ελβετία.

Ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός ειναι εδώ. Η Ευρωπη γονατίζει για να καλοπερνούν οι απατεωνες της οικουμένης.Πλούτο ύψους 170 δισεκατομμυρίων ευρώ έχασαν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΥΡΙΑ από το 2007 έως σήμερα, σύμφωνα με μελέτη της ελβετικής τράπεζας Julius Baer. Όπως υπολόγισαν οι αναλυτές της τράπεζας, οι Γερμανοί έγιναν κατά 2 τρις ευρώ και οι Ελβετοί κατά 1 τρις ευρώ πλουσιότεροι από τα προ κρίσης επίπεδα, ενώ αντίθετα στις χώρες της περιφέρειας και κυρίως στην Ελλάδα και την Ισπανία, η απώλεια πλούτου είναι δραματική. Η Julius Baer υπολογίζει ότι ο πλούτος των ελληνικών νοικοκυριών μειώθηκε κατά 23% σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα (2007) για να φθάσει κατά μ.ό. στα 58.900 ευρώ, την ώρα που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος πλησιάζει τις 180.000 ευρώ. Τέλος, στην έρευνα αναφέρεται πως το πλουσιότερο 10% των Ελλήνων ελέγχει το 39% του ιδιωτικού πλούτου και το πλουσιότερο 1% ελέγχει το 13%.

Πηγή:
http://olympia.gr/
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved