Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Τι άλλο θα ακούσουμε... Το KFC απαγορεύει υγρά μαντηλάκια για τα χέρια για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, 20:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Περιέχουν αλκοόλ και ο προφήτης είχε πει… «Μη αυτό… κακά»!!!

Σε χαλάλ υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας ταχυφαγίων KFC στην Αγγλία υπάλληλος αρνήθηκε να δώσει σε πελάτη μαντηλάκια χεριών προς αποφυγή προσβολής των μουσουλμάνων πελατών!

Ο Graham Noakes έμεινε εμβρόντητος, όταν υπάλληλος του KFC τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να του δώσει υγρομάντηλο για να καθαρίσει τα χέρια του. Αν και αρχικά θεώρησε ότι ο υπάλληλος αστειευόταν, ο υπεύθυνος του καταστήματος φρόντισε να επιβεβαιώσει τον Noakes για την συγκεκριμένη πολιτική της εταιρείας.

Η συγκεκριμένη πολιτική απαγορεύει την χρήση υγρομάντηλων εντός του καταστήματος, επειδή περιέχουν αλκοόλ και μπορεί να προσβάλλουν τους μουσουλμάνους πελάτες τους. Ας μην ξεχνάμε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα σε χαλάλ κατάστημα της αμερικανικής αλυσίδας σε πόλη της Αγγλίας… (πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η Δύση…)

Η εταιρεία έχει ήδη παραγγείλει μαντηλάκια με χυμό λεμονιού αντί για αλκοόλ για να καθαρίζουν οι μουσουλμάνοι τα χέρια τους άφοβα μετά το ντερλίκωμα.

Ε.Μ.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved