Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Νέες φρικιαστικές εικόνες: Τζιχαντιστές με γυναικόπαιδα να περπατούν δίπλα σε πτώματα [βίντεο]

Νέες φρικιαστικές εικόνες: Τζιχαντιστές με γυναικόπαιδα να περπατούν δίπλα σε πτώματα [βίντεο]

Νέες εικόνες μίσους στέλνουν οι τζιχαντιστές στους Σύρους, αφήνοντας τα πτώματα των θυμάτων τους να κείτονται στους δρόμους και κρεμώντας τα κομμένα κεφάλια στα κάγκελα σε κεντρικές πλατείες ώστε γυναίκες και παιδιά να τα βλέπουν καθημερινά.

Η ζωή στη Συρία με τους κανόνες των τζιχαντιστών είναι τουλάχιστον φρικιαστική. Ο οπερατέρ που τράβηξε τις φωτογραφίες και τα πλάνα λέει ότι φοβάται για τη ζωή του.

Η κτηνωδία τους θέλουν να πάρει μορφή προπαγάνδας και να ενισχύσει τον φόβο για τρομοκρατικά χτυπήματα αλλά πρόκειται και για ένδειξη δύναμης κι εξουσίας.

Οι πολίτες, όπως λέει στη Daily Mail ένας περαστικός, περπατούν ανάμεσα στα αποκεφαλισμένα πτώματα χωρίς καν να τα κοιτούν γιατί ο τρόμος τους κάνει να μην μιλάνε και να μην αντιδρούν παρότι μισούν τις δολοφονίες.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες και βίντεο:

Δημοσκόπηση
:
 
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved