Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Χουριέτ: Η Ελλάδα είναι γεμάτη τζιχαντιστές κι ας μην το παραδέχεται!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 7 Οκτωβρίου 2014, 20:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
«Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν Τζιχαντιστές στην Ελλάδα, οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιηθούν, προκαλώντας μεγάλη αναταραχή». Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η τουρκική Χουριέτ, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι γνωστό σε όλους πως εδώ και 20 χρόνια η Ελλάδα είναι ένα σημείο, από το οποίο περνούν πρόσφυγες από την Ασία, την Αφρική και τα Βαλκάνια, στην προσπάθεια τους να περάσουν στη Συρία και το Ιράκ.

Βέβαια, αυτό, όπως είναι φυσικό, η Τουρκία το κάνει για να καταδείξει πως η Ελλάδα, ακόμα και αν δεν το παραδέχεται, είναι μέρος του διεθνούς προβλήματος.

Μάλιστα, το δημοσίευμα δεν αφήνει ασχολίαστη και την πρόσφατη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου που αρνιόταν ότι η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τους τζιχαντιστές, ισχυριζόμενο ότι αυτό στην πραγματικότητα έγινε για να μετριάσει τις φήμες ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε πέρασμα τρομοκρατών!

Ως ακλόνητο επιχείρημα η τουρκική εφημερίδα φέρνει τη CIA που ζήτησε τα στοιχεία 7 ατόμων με ελληνικές ρίζες που αυτή τη στιγμή μάχονται με τους τζιχαντιστές, καθώς και κάποιων άλλων που εκπαιδεύονται στην Ελλάδα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά, όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα, η αστυνομία αναζητεί τα ίχνη 100 περίπου συμπαθούντων των τζιχαντιστών (μετανάστες αραβικής καταγωγής που μένουν στην Ελλάδα), οι οποίοι βοηθούν τους ομοϊδεάτες τους να περάσουν στη Συρία.

Και η Χουριέτ, όπως σας μεταφέρει το pentapostagma.gr, αποφαίνεται: «Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι τζιχαντιστές υπάρχουν στην Ελλάδα. Και η κυβέρνησή της έχει υποσχεθεί πως θα συνεργαστεί με τις διεθνείς προσπάθειες για να εξαλείψει το πρόβλημα. Όμως, η Ελλάδα έχει άλλα σημαντικότερα να ασχοληθεί και αυτά έχουν να κάνουν με την οικονομική κρίση που την έχει χτυπήσει. Η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Η καλβινιστική λιτότητα που της έχει επιβληθεί, έχει μειώσει τη δύναμη της αστυνομίας, όπως και την αποτελεσματικότητά της. Τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει να συνδιαλλαχτεί με την Τρόικα, δεν μπόρεί να σκεφτεί το Ισλαμικό Κράτος».

Παράλληλα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα μεγεθύνεται, αντί να μειώνεται και αυτό αποδεικνύεται και από τα στοιχεία του ΕΛΙΑΜΕΠ. Οι παράνομοι μετανάστες αυξάνονται συνεχώς, όμως και ο αριθμός των νόμιμων μεταναστών που διαμένουν στη χώρα προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

«Μπορεί, επισήμως, η Ελλάδα να αρνείται πως υπάρχουν μέλη των τζιχαντιστών στην Ελλάδα, όμως οι μαύρες σημαίες και τα γκράφιτι έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Αθήνα από τη στιγμή που η κρίση στη Συρία εντάθηκε», καταλήγει όλο νόημα το όχι και τόσο «συμπτωματικό» δημοσίευμα…
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved