Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
τ. πρόεδρος Αρείου Πάγου: Να διωχθεί ποινικά ο Γ.Παπανδρέου για το αδίκημα της εξαπάτησης του ελληνικού λαού!

τ. πρόεδρος Αρείου Πάγου: Να διωχθεί ποινικά ο Γ.Παπανδρέου για το αδίκημα της εξαπάτησης του ελληνικού λαού!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, 19:00
Κατηγορία: Διάφορα
Σύμφωνα με τον πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Β. Κόκκινο, αρκούν μόνο 30 Βουλευτές για να ζητήσουν την άσκηση της Ποινικής Δίωξης ενός πρωθυπουργού, ειδικά όταν οι πράξεις του στοιχειοθετούν το αδίκημα της εξαπάτησης του ελληνικού λαού.

Ο λόγος, όπως καταλάβατε, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ. Κόκκινος, στο βαρυσήμαντο άρθρο του στην εφημερίδα «Αξία», καταθέτει τις αδιαμφισβήτητες νομικές γνώσεις του και εξηγεί τις ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού για την οικονομική κρίση, ο οποίος, όπως τονίζει ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ, αρνούμενος «εκτός των άλλων» και το δάνειο του Πούτιν των 20 ολόκληρων δις ευρώ.

Στη συνέχεια, ο κ. Κόκκινος παραπέμπει στις ακριβείς εκείνες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και των άρθρων του Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της εξαπάτησης του ελληνικού λαού και καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:

Για την παραπομπή του Γ.Παπανδρέου δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών πού μπορούν να ζητήσουν την άσκηση ποινικής δίωξης του!

Αλλά ούτε 30 από τους 300 της Βουλής, όπως φαίνεται, δεν έχουν τα κότσια να κάνουν κάτι τέτοιο...

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved