Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Θα πάθετε ΣΟΚ μόλις δείτε το όριο και την οφειλή της πιστωτικής κάρτας του Κοντομηνά...

Θα πάθετε ΣΟΚ μόλις δείτε το όριο και την οφειλή της πιστωτικής κάρτας του Κοντομηνά...

Απίστευτο!!!

Χρέος που ελάχιστοι μπορούν να διανοηθούν έχει πιστωτική κάρτα του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά, το οποίο έχει φτάσει τα 2.293.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γίνονται γνωστά μετά την ανάγνωση του πορίσματος της δικαιοσύνης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, παρόλο που δεν είναι ασυνήθιστο οι τράπεζες να δίνουν σχετικά υψηλά όρια σε πιστωτικές κάρτες επιφανών επιχειρηματιών, το ποσό των 2.293.000 ευρώ ένα ποσό που ίσως να μην έχει προηγούμενο ακόμα και για επιχειρηματίες.

Το σχετικό απόσπασμα του πορίσματος για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Κοντομηνάς, ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα.

8a_pa8ete_sok_molis_deite_to_orio_kai_tin_ofeili_tis_pistotikis_kartas_tou_kontomina-2.jpg
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved