Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Αμάχους αντί για ισλαμιστές βομβαρδίζουν οι… «δημοκρατικές» δυνάμεις του ΝΑΤΟ

Αμάχους αντί για ισλαμιστές βομβαρδίζουν οι… «δημοκρατικές» δυνάμεις του ΝΑΤΟ

Στόχος των συμμαχικών δυνάμεων των ΗΠΑ, που πλήττουν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, έγιναν άμαχοι κατά τη διάρκεια των νυχτερινών αεροπορικών επιδρομών στα βόρεια και ανατολικά της χώρας,ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τα μέσα μεταδίδουν ότι τα μαχητικά πέρασαν δήθεν για βάση του ΙΚ αποθήκες σιτηρών και μύλους στη βόρεια πόλη Μανμπίτζ, αν και μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει σχόλιο από την Ουάσινγκτον.
Οι επιδρομές στην Μανμπίτζ φαίνεται ότι είχαν θύματα μόνο αμάχους και όχι μαχητές, δήλωσε ο Ραμί Αμπντουλραχμάν, επικεφαλής του Παρατηρητηρίου, ενώ τραυματίστηκαν ορισμένοι τζιχαντιστές,οι οποίοι, μεταδίδουν πάλι τα μέσα, προελαύνουν σε Συρία και Ιράκ, ώστε μετά να παρουσιαστεί ως αναγκαίο κακό η ανάτπυξη χερσαίων δυνάμεων στην περιοχή προς αντιμετώπισή τους.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved