Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Ντέιβιντ Άικ - Παγκόσμια αφύπνιση της ανθρωπότητας… Βίντεο που πρέπει να δουν όλοι, μα όλοι…

Ντέιβιντ Άικ - Παγκόσμια αφύπνιση της ανθρωπότητας… Βίντεο που πρέπει να δουν όλοι, μα όλοι…

Γυρίστηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνας. Ο ομιλητής και συγγραφέας Ντέιβιντ Άικ, εξηγεί πώς η … πανικόβλητη ελίτ προσπαθεί απεγνωσμένα να συγκαλύψει την παγκόσμια αφύπνιση που καθυστερεί την ατζέντα της για την παγκόσμια κυριαρχία. Ο Άικ εξηγεί πώς τα φάρμακα/ναρκωτικά, τα τοξικά τρόφιμα και η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση, εντείνονται ως ύστατη προσπάθεια να αποκοιμίσουν την ανθρωπότητα, βάζοντάς την σε προβατοποιημένη νοητική κατάσταση, ώστε να ελέγχεται εύκολα.

Filmed in Phoenix Arizona, lecturer and author David Icke explains how the panic-stricken elite are desperate to put the lid back on a global awakening that is stalling their agenda for world domination. Icke explains how drugs, toxic food and electromagnetic pollution are all being ramped up in a last ditch effort to dumb humanity down to a sheep-like mentality so they can be more easily controlled.









Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved