Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΕΝΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ

ΕΝΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
O δημότης Βρυξελλών  Yassine Lachiri που έφυγε και προστέθηκε στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και που αποκαλείται πλέον Abu Saif απευθύνει κάλεσμα “στους αληθινούς μουσουλμάνους “μέσα από την ιστοσελίδα του στο   Facebook να σκοτώσουν τους απίστους που συναντούν στο δρόμο τους.

Γράφει :”Οι εμίρηδες του Χαλιφάτου σας διατάζουν να σκοτώνετε κάθε άπιστο που συναντάτε στο δρόμο σας ως αντίποινα στις επιθέσεις που δέχονται οι μουσουλμάνοι σε Συρία και Ιράκ ” . “Eσείς λιοντάρια του ισλάμ μην παραμένετε θεατές και σκοτώστε όσους περισσότερους απίστους μπορείτε “.Ο 31χρονος μάγειρας δημότης Βρυξελλών πήγε στη Συρία εδώ και 2 χρόνια και εντάχθηκε στη “Daech” (Ισλαμικό Κράτος Etat ) αφού αρχικά στρατολογήθηκε στο συριακό παρακλάδι της  Al-Qaida την Jabhat Al-Nusra. Τον Σεπτέμβρη ο  Abu Saif είχε αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία του με ζώνη εκρηκτικών.Ο ισλαμιστής είναι γνωστός στις βελγικές αρχές.Το  2005 είχε καταδικαστεί σε 5ετή φυλάκιση εκ της οποίας όφειλε να εκτίσει τα 4 έτη για τον θάνατο με μαχαίρι του 18χρονου   Mustapha Kadi που διαπράχθηκε το  2003.Η όλη υπόθεση είχε να κάνει με διακίνηση ναρκωτικών. ( Het Laatste Nieuws ,7sur7.be 25.09.14)
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved