Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Για τα πανηγύρια οι Τούρκοι κομάντος!!! Έγινε του ...οθωμανικού σε άσκηση των Μογγόλων!!!

Για τα πανηγύρια οι Τούρκοι κομάντος!!! Έγινε του ...οθωμανικού σε άσκηση των Μογγόλων!!!

Στήθηκαν οι κάμερες ήρθαν και οι φωτογράφοι, δόθηκαν και οι τελευταίες οδηγίες και ο Διοικητής... διέταξε έναρξη εκπαιδεύσεως που περιελάμβανε στίβο μάχης και κατάβαση βράχου από καταδρομέα μεταφέροντας τραυματία!

Μόνο που ο τραυματίας ζωντάνεψε ξαφνικά και έλαβε κατάλληλη πίσω από τον Καταδρομέα την λεγόμενη σκυλίσια στάση ή το γνωστό στους Τούρκους "Οθωμανικό"!

Παρά τις διαμαρτυρίες του καταδρομέα ο τραυματίας δεν έλεγε να κατέβει από την στάση οπότε η επόμενη κατάβαση έγινε κατά μόνας για τον φόβο των Οθωμανών!

Παρά τον εκνευρισμό του διοικητή και τις φωνές του τίποτε δεν στάθηκε ικανό να μεταπείσει τους Καταδρομείς για να λάβουν την ανάλογη στάση!
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved